• Welcome to Optional School
    Optional School Application Process

  • Welcome to Optional School
    Optional School Application Process

forste gang Bakayoko inde fodboldtrojer

Posted by: | Posted on: June 13, 2018

første gang Bakayoko inde fodboldtrøjer toppen ved komme
Efter at Koke ramte en bold ind i Alonsos arm på den ene side af banen, brød Chelsea sig væk gennem Alvaro Morata. Chelsea-angriberen tog fat på Lucas, men han kunne ikke styre bolden i hjørnesparket, da det endte udenfor stolpen.
Chelsea mål scorer og den bedste spiller på banen blev erstattet med 10 minutter til at gå af Batshuayi og Willian. Formentlig i håb om Atleti fortsætter løbende og Chelsea accepterer presset, kan de finde et kontraangreb, og Conte ville have friske ben til sådan et tilfælde.
Denne forekomst er præcis, hvad der skete, som erstatning Michy Batshuayi gemt væk sin eneste chance, hvor han fik lov til at være umærkede med sidste kamp i spillet. Et godt stykke spil i opbygningen fra et frispark i det 93. minut, hvor Alonso trak bolden tilbage til Kante uden for boksen, passerede han det første gang Fodboldtrøjer Børn til Bakayoko inde i boksen, hvor han passerede rundt om hjørnet til Alonso på højre side igen. Han var i stand til at finde den unge belgiske angriber i åbent rum i et pakket område.
Fra et Atleti-perspektiv kæmpede de virkelig med Chelseas 3-5-2 form og var meget heldige at være 1-0 på halv tid. Det var også første gang, Atletico tabte mod engelsk modstand hjemme – ubesejret i 11 kampe før i aften – ikke det bedste udgangspunkt i et nyt stadion.
Juanfran havde bestemt ikke sit bedste spil i aften. Fremadrettet er spanien meget effektiv, men defensivt forlader han for meget plads i bagud. Han kæmpede virkelig hver gang Hazard fik bolden overalt i nærheden af ​​ham i aften. For en spiller, der altid har været en grundpille i denne generation af Atletico Madrid, er det muligt, at hans tid på toppen er Fodboldtrøjer Børn ved at komme til en ende. Med en passende erstatning i Sime Vrsaljko til rådighed, forventer jeg ham at få meget flere minutter for resten af ​​sæsonen.
Med hensyn til Griezmann havde han ikke sit bedste spil for Atletico, men blev fundet i sin egen defensiv tredje i flere faser under spillet. Kan ikke se dette ændre sig, når Vitolo og Diego Costa kommer ind i holdet, men kan ikke forvente, at franskmanden skal være en forsvarer og dit hovedmål scorer trussel på samme tid.
Skulle Atleti have holdt på at gøre krav på et punkt, ville det helt sikkert have været en uretfærdighed på Chelsea. De tilbragte flertallet af spillet, så de pressede sig og så ud som om de var ude fra meget tidligt i spillet. De skal stadig fremskridt, men må forvente at kæmpe med romaer for 2. plads på dette tidspunkt.